Mijn week 24: terug naar Nederland

Mijn week 24: terug naar Nederland

De afgelopen dagen bracht ik door bij mijn familie in Nederland, at ik eindelijk weer bitterballen en ging ik uiteten met mij opa’s en oma. Kortom een prima weekje om op terug te kijken.

Maandag

Na een ochtendje werken ben ik ’s middags met iemand wijn gaan drinken op een terras. Sinds een paar maanden ben ik lid van de Facebookgroep social girls Paris, een groep voor Expat meiden/vrouwen in de stad. Aangezien bijna iedereen die ik hier kende weer terug is naar huis, werd het tijd om nieuwe mensen te leren kennen. Daarom plaatste ik vorige week een berichtje in de groep en heb ik met verschillende meiden afgesproken.

Dinsdag

Voor de tweede dag op rij mocht ik een rondje fietsen. Verder heb ik last-minute cadeaus gekocht voor mijn familie en natuurlijk een hoop Franse kaas.

Afscheids dessert: Ben&Jerry cookie dough en wijn

Woensdag

In alle vroegte vertrok ik met de Thalys naar Nederland. Toch wel gek om weg te gaan uit Parijs, maar wel fijn om weer een paar dagen bij mijn familie te zijn. De reis verliep goed en rond elf uur was ik weer samen met mijn moeder. Samen zijn we even Almere in geweest en ’s middags heb ik rustig aan gedaan. Die avond liet ik samen met mijn ouders de honden uit.

Donderdag

Lekker een relaxt dagje bij mijn ouders in Zeewolde. De hondjes uitlaten met mijn moeder, een afspraak bij de schoonheidsspecialiste, een cheesecake bakken en ontspannen.

Héél comfortabel

Vrijdag

Een dagje vol met afspraken en leuke dingen! Ik ging naar Zwolle voor mijn laatste afspraak bij Human Concern, liep voor die tijd nog even door de stad en ’s middags sprak ik af met vriendinnen. Eerst met twee meiden op het terras en later met een andere groep vriendinnen uiteten. Super leuk om iedereen weer te zien!

Zo gek om voor mijn eigen huis te staan en te weten dat er nu iemand anders in mijn kamer woont.
Zwolle is en blijft een mooie stad
Yummy 🙂
Gezellig! Sommige meiden ken ik al meer dan 10 jaar!

Zaterdag

Momenteel wordt er een grote sluis gebouwd in Zeewolde. Tijdens de open dag van de bouw kon je een kijkje nemen in de nieuwe sluis en die kans lieten mijn vader en ik niet aan ons voorbij gaan. Bijzonder om op de bodem van de sluis te lopen.
Die avond gingen we uiteten met de opa’s en oma voor het 25-jarige huwelijks jubileum van mijn ouders.

Zondag

De laatste volle dag in Zeewolde. Wandelen met mijn ouders en genieten van de Hollandse specialiteiten: appeltaart met slagroom én bitterballen (niet tegelijk natuurlijk).

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.