Mijn week 5: Weinig lesuren en voor de vierde keer de Notre Dame beklimmen

Ipag Paris

Het is maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een overzicht van afgelopen week. Het was een week waarin ik me niet helemaal lekker voelde, ik weinig naar school hoefde en met klasgenoten de Notre Dame beklommen heb. Kijk je mee?

Maandag

Helaas voelde ik me niet super fit en ben ik de hele dag thuis gebleven. Ik heb aan mijn blog gewerkt en rustig aan gedaan. Die middag had ik een interview via Skpye voor een artikel wat later deze week online komt.

Dinsdag

Eén van de weinige ‘lange’ schooldagen op mijn rooster was afgelopen dinsdag. De dag begon met 4 uur marketing en new technologies en na een lunchpauze van een uur had ik nog twee uurtjes Frans. Tijdens de lunch pauze ben in bij het international office langs gegaan om er zeker van te zijn dat mijn nieuwe Learning Agreement goedgekeurd was. Ik heb namelij twee vakken laten vallen en twee nieuwe vakken gekozen. Daarna heb ik met een klasgenoot geluncht.

Lunchen op school

Woensdag

’s ochtends was ik lekker vrij en ik heb heerlijk uitgeslapen. Die middag had ik vier uur lang college van het vak International Management. Niet helemaal mijn ding, maar ik heb de les overleefd.

Onderweg naar school kom ik langs dit soort gebouwen en die vind ik echt onwijs mooi!
Colleges zijn een stuk beter met warme chocolademelk!

Donderdag

Mijn laatste dag van de week en gelukkig had ik maar twee uurtjes les. Na schooltijd haalde ik koekjes bij een winkeltje waar ik al heel lang naar toe wilde, puur vanwege de naam. Het zaakje heeft ‘My Cookie Therapie’ en ik vond dat het gewoon heel leuk klint. Die avond aten we e koekjes bij de thee en ik vond ze erg lekker. Maar, ik denk dat je beter zelf American Cookies kunt bakken want dan ben je een stuk goedkoper uit.

Yummy! Het was een lastige keuze omdat alles er goed uitzag, maar uiteindelijk bestelde ik een oreo, white chocolate koekje en eentje met zoute karamel.

Vrijdag

Samen met drie klasgenoten heb ik de toerist uitgehangen en we hebben samen de Notre Dame beklommen. Voor mij was het de vierde keer, maar iedere keer opnieuw kan ik er onwijs van genieten. Het uitzicht is echt heel erg mooi en het was ook nog eens gezellig. Na een klim van ruim 300 treden heb ik met twee van mijn klasgenoten geluncht bij Subway om vervolgens met één iemand een bezoekje te brengen aan de Saint Chapelle.
Het was een heelijke dag en ik had echt een vakantiegevoel en dat terwijl het een ‘doodnormale vrijdag’ was.

De achterkant van de Notre Dame
Het uitzicht vanaf de Notre Dame met in de verte La Defense
Herken jij een aantal toeristische hotspots?
Spanje, Nederland, Brazilië en Turkije
De binnenkant van de Saint Chapelle

Zaterdag

Het heeft even geduurt maar mijn vriend en ik hebben eindelijk een wasmachine! Zaterdag kwamen zijn ouders langs om de wasmachine te installeren en om gezellig samen te lunchen. We hebben raclette gegeten en ik was héél erg blij.

Voor Raclette gebruik je een gourmetstel maar in plaats van vlees en groentes bakken in de pannetje, smelt je de kaas.
Om vervolgens de gesmolten kaas te eten met vlees, groente of aardappel.

Zondag

Mijn vriend en ik sloten de week af met een ontspannen dagje thuis. Lekker uitslapen, Netflixen en MacDonalds voedsel eten, gewoon omdat het kan.

Coming up next:
Voor aankomende week heb ik nog geen specifieke plannen. Ik heb slechts 8 lesuren op de planning staan, ik heb twee interviews voor mijn blog en verder kan ik lekker doen waar ik zin in heb. Wat zijn jouw plannen? Staat jouw agenda helemaal volgepland of heb je net als ik een rustige week?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.