Recept review: Pad Thai

Recept review: Pad Thai

Koken, de ene dag heb ik er heel veel zin in en de andere dag verlang ik naar food delivery (al doe ik dit nooit). Als ik alleen thuis ben, maak ik me er best makkelijk vanaf. Pasta pesto, een vegaburger met groente of mijn eigen versie van couscous. Wanneer er iemand langs komt om te eten, vind ik het leuk om niet iets meer mijn best te doen. Afgelopen donderdag at ik met een vriendin en gaf ik mezelf de uitdaging om Pad Thai te maken. Ik

Het recept wat ik gebruikte komt van de website van Albert Heijn. Ik zocht op internet naar verschillende recepten en deze klonk redelijk makkelijk en niet te tijdrovend. (Ik ben niet iemand die uren in de keuken staat.) Bovendien is mijn keuken behoorlijk klein en vind ik het wel fijn om makkelijk te koken. Het recept van Albert Heijn klonk lekker én had slechts 15 minuten bereidingstijd. (Ik deed er wel iets langer over, maar misschien lukken de 15 miniuten als je veel oefent en het recept niet steeds hoeft te lezen.)

Ingrediënten

Voor het maken van een makkelijke Pad Thai heb je de volgende ingrediënten nodig:

 • Rice noodles
 • Kokend water
 • Limoen
 • Ketchup
 • Vissaus
 • Basterdsuiker
 • Kipfilet
 • Gezoute pinda’s
 • Eieren
 • Arachideolie
 • Thaise wokgroente
 • Taugé

Voor de bereidingswijze van het recept kun je hier terecht.

Aanrader?

Ik ben zeker enthousiast over het gerecht en ben blij dat je het in een vrij korte tijd kunt maken. De pad thai zit vol met verse groente en de smaak bevalt me prima. Wat mij betreft is het een gerecht wat ik de komende tijd vaker ga maken omdat het makkelijk is en het is weer eens iets anders dan de gerechten die ik meestal eet. Bovendien kun je de restjes prima een dag in de koelkast bewaren om het de volgende dag weer op te warmen. Voor mij is dat best wel belangrijk omdat ik alleen woon en meestal voor twee dagen kook. Dat scheelt een hoop tijd en het is een stuk goedkoper dan overal klein verpakkingen van te halen en slechts een éénpersoons maaltijd te bereiden.

Wil je meer recept reviews lezen of recepten uitproberen die ik zelf bedacht heb? Kijk dan hier!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.