Review OPI infinite shine

OPI ininite shine

Mijn favoriete nagellak op dit moment is OPI. Mijn collectie bestaat uit meerdere ‘normale’ nagellak flesjes en onlangs testte ik de OPI Infinite Shine nagellak. OPI schrijft dat de nagellak tot veertien dagen zou blijven zitten, dus ik had hoge verwachtingen. De keuze voor de kleur Machu Peach-U was een makkelijke keuze. Hij stond namelijk al heel lang op mijn lijstje en is in Nederland niet meer verkrijgbaar als gewone nagellak. Ik was heel benieuwd hoe deze kleur mij zou staan én hoelang de infinite shine blijft zitten. 

Ik bestelde mijn OPI Infinite shine nagellakjes bij Luxeplus. Niet alleen bestelde ik de nagellak kleur, maar ook de basecoat en topcoat. Gelukkig biedt Luxeplus super goede deals en betaalde ik €24 voor de drie flesjes. De originele prijs is €20 per flesje, dus het scheelde een hoop geld.
Opvallend bij het lakken van mijn nagels vond ik het feit dat de nagellak ontzettend veel tijd nodig heeft om te drogen. Waar een gewone OPI nagellak na een minuut of 20 droog is, duurt het bij de Infinite Shine ruim anderhalf uur. Al vanaf het begin was ik niet heel erg tevreden over de look van mijn nagels. De kleur daarentegen vind ik heel erg mooi.

OPI Infinite Shine na drie dagen

Eerlijk is eerlijk, ik ben zwaar teleurgesteld in deze nagellak. De kleur Machu Peach-U vind in fantastisch, maar de Infinite shine versie is vreselijk. Nog geen drie dagen na het aanbrengen van de nagellak zijn alle nagels van mijn rechter hand gechipt en zien mijn nagels er vreselijk uit. Waar OPI beloofd dat de lak veertien dagen blijft zitten, ziet het er naar drie dagen niet meer goed uit. Kortom: ik ga mijn OPI infinite shine collectie niet verder uitbreiden, maar blijf voorlopig bij de normale OPI nagellaks. Die blijven wel ruim een week zitten en dat vind ik toch wel heel fijn.

OPI ininite shine

Wil je meer beauty reviews lezen, kijk dan op deze pagina. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.