Terug naar Zwolle |Merelsweek 9

Terug naar Zwolle |Merelsweek 9

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen en voor ik het door had was ik weer terug in Zwolle. Een week waarin ik weer veel dingen heb gedaan én uiteraard veel foto’s maakte. 

Maandag

Ik werkte de hele dag vanuit huis aan schoolopdrachten en mijn blog. Ik had genoeg te doen dus zat eigenlijk de hele dag met mijn laptop op de bank.

Dinsdag

’s ochtends deed ik het één en ander voor school. Tijdens de lunch at ik left over pasta van de avond ervoor én keek ik de nieuwste aflevering van Boer zoekt vrouw.
’s Middags deed ik boodschappen bij de Lidl, aangezien het net kijhard ging regenen toen ik richting de winkel liep, besloot ik de bus te nemen.

Woensdag

Helaas zat mijn tijd in Parijs er weer op en moest ik terug naar Nederland. Dit keer ging ik met de Flixbus omdat de Thalys te duur was.
Helaas had ik bijna twee uur vertraging en leek de reis uren te duren. Het einige wat ik leuk vond was het feit dat we dwars door Antwerpen reden. Zo zag ik toch nog wat van de stad en kwamen alle herinneringen van mijn weekendje Antwerpen afgelopen september weer terug.
Een stuk later dan gepland kwam ik aan in Amsterdam, dus ik at op het station.

Donderdag

‘S ochtends werkte ik vanuit bed aan mijn blog en mijn onderzoeksverslag. Na lunchtijd moest ik op school zijn voor een bijeenkomst met mijn onderzoeksgroep. We gingen oefenen met het voeren van een focusgroep gesprek. Na mijn les had ik een interview voor mijn afstudeerproductie.
Aan het eind van de middag ging ik naar Deventer om bij Ernestina te brainstormen voor onze blogs. Nou dat brainstormen is niet helemaal gelukt want we hebben alleen maar zitten kletsen.

Vrijdag

Ik werkte de hele dag aan mijn onderzoeksverslag en Ernestina kwam nog ‘even’ langs. We hebben eindelijk gebrainstromt, visitekaartjes besteld en ik heb haar geholpen met haar blog. Ze bleef onverwacht eten en ik maakte Pad Thai.
Een paar uur voor de deadline leverde ik mijn onderzoeksplan in en als beloning mocht ik lekker met een dekentje op de bank 🙂

Zaterdag

Een dagje waarop ik een beetje aanrommelde in mijn huisje, de stad in liep voor wat boodschappen op de markt en wat blogs schreef.
’s avonds at ik lekker op de bank voor de tv, terwijl ik afleveringen keek van Darik Tourims. Daarna keek ik uiteraard All You Need is Love.

Zondag

Mijn ouders gaan binnenkort verhuizen naar Markelo en daarom wilde ze daar gaan wandelen. Ik ging met ze mee. Ze haalden mij thuis op en met z’n drieën (en de hondjes) reden we naar Markelo.
Ik ben in december meegeweest toen ze voor het eerst bij het huis gingen kijken, maar verver was ik nog nooit in het dorpje geweest. Ik moet zeggen dat ik positief verrast was bij de natuur.
Helaas was het zondag precies drie jaar geleden sinds mijn oma overleed en daarom waren we met de familie bij mijn opa en zijn vriendin. Het was fijn om er op zo’n dag voor hem te zijn en we hebben wat oude video’s gekenen.
Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. maart 4, 2020 / 10:32

    een lekkere drukke week zo te lezen 😀 en die pad thai ziet er goed uit!

  2. maart 4, 2020 / 20:00

    Ziet eruit als een fijne week. Zo fijn een wandeling in de natuur. Ik kan daar ook helemaal van tot rust komen. Als ik met een blogvriendinnetje afspreek weet ik eigenlijk ook op voorhand dat er van brainstormen of bloggen niet veel terecht zal komen. Er valt altijd veel te veel bij te kletsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.