Verstandskiezen laten trekken en verkoop van het huis |Merelsweek 5 2020

Verstandskiezen laten trekken en verkoop van het huis |Merelsweek 5 2020

Afgelopen week was veruit de minst leuke week van 2020 tot nu toe. Ik liet mijn verstandskiezen trekken én lag bijna de hele week ziek op bed. Mijn weekje vrij van school had ik me toch echt heel anders voorgesteld. 

Maandag

‘S ochtends om half negen had ik mijn afspraak bij de kaakchirurg in Harderwijk. Mama ging gelukkig met me mee als support en dat was ook echt nodig. De ingreep zelf viel me gelukkig heel erg mee. Mijn verstandskiezen aan de linker kant zijn verwijderd en vooral de kies boven was er binnen een minuut uit. De onderkies duurde iets langer, maar het was minder erg dan ik had verwacht. Misschien omdat ik tegelijkertijd last had van mijn blaasontsteking, waar ik meer last van had dan van mijn kiezen.
De rest van de dag leefde ik op vloeibaar voedsel en lag ik met een tijdschrift op de bank.

Dinsdag

Hoewel ik gelukkig geen last had van mijn kies, had ik dat wel van mijn blaasontsteking. De hele dag heb ik op bed gelegen, wat films gekeken en het één en ander op mijn laptop gedaan.

Dag 2 met vloeibaar voedsel, gelukkig was de courgette-brocoli soup wel erg lekker!

Woensdag

Helaas voelde ik me woensdagochtend echt heel erg ziek en ben ik uiteindelijk naar de huisarts gegaan. Die middag heb ik op de bank liggen slapen, dus ja een echt spannende week was het niet.

Gelukkig kwam Roos gezellig bij me liggen.

Donderdag

Ook over donderdag valt vrij weinig te vertellen aangezien ik me nog steeds niet goed voelde. Ik lag op de bank, las een boek en besloot weer eens een keer de Sims te spelen. Ja je moet wat als je je niet goed voelt.

Haar favoriete plek om koekjes te eten: op de yoga mat van mijn moeder.

Vrijdag

Langzaam begon ik me iets beter te voelen. Dat kwam goed uit want ik had een afspraak met de kapper. Gelukkig hebben we een thuiskapper, dus hoef ik niks anders te doen dan op een stoel zitten. De rest van de dag speelde ik de sims, oops.
Die avond ging ik met mijn vader en broertje een patatje eten.

Zaterdag

Toch wel een bijzondere dag; het contract tekenen voor de verkoop van het huis van mijn ouders. Als verrassing ging ik mee en haalde ik een taart met een foto van het huis erop. Die aten we samen met de kopers bij de makelaar en iedereen was in een vrolijke stemming.
Helaas voelde ik me na het bezoekje aan de makelaar weer volledig uitgeput en heb ik de rest van de dag binnen doorgebracht. Middagdutjes, blogs schrijven en de Sims spelen. Toch wel redelijk ontspannen en dat is maar goed ook want maandag begin ik aan de laatste fase van mijn studie.

Zondag

Na bijna een week bij mijn ouders te zijn geweest was het zondag weer tijd om terug te keren naar Zwolle. Mijn ouders reden met me mee, waardoor ik extra veel spullen mee kon nemen naar huis, handig! Met z’n drieën gingen we nog even de stad in. We eindigden de middag bij het kattencafé in Zwolle, een plek waar ik nog niet eerder geweest was.
Die avond heb ik lekker op de bank een film gekeken en ben niet te laat gaan slapen.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.