5 x deze Zwolse horecagelegenheden bezorgen nu

5 x deze Zwolse horecagelegenheden bezorgen nu

Het kan je niet ontgaan zijn, alle restaurants en café’s zijn op dit moment gesloten. Uiteraard volkomen begrijpelijk, maar voor degene die niet van koken houden of graag buiten de deur eten is dit toch een vervelende situatie. Gelukkig zijn er genoeg horeca ondernemers die er nu voor kiezen om eten te bezorgen. Bij deze Zwolse restaurants kun jij nu eten bestellen!

1. Las Rosas

Las Rosas staat bekenend om hun tapas. Normaalgesproken ga ik altijd voor unlimited tapas eten in het restaurant, maar dat is met bezorgen natuurlijk niet mogelijk. De courier kan niet elk half uur terug komen. Gelukkig kun je vantevoren prima een inschatting doen van hoeveel je wilt eten en dan wordt alles in één keer bij de voordeur afgeleverd, Buen provecho!

2. Het  Weeshuys

Liefhebbers van het Weeshuys kunnen hun hart ophalen, via Whatsapp kun je eten bestellen bij dit restaurant en via Zwolle-eet. Vooral de spareribs zijn erg populair en uit ervaring kan ik je vertellen dat die echt heel erg lekker zijn. En geloof me, ik ben absoluut geen sparerib liefhebber.

 

3. Vaca Negra

Gelukkig hoef je in deze periode niet elke dag te koken en zijn er zat restaurants die nu thuisbezorgen. Bij Vaca Negra kun je terecht voor steaks en bijgerechten. Voor iedereen die meer dan €50 uitgeeft, wordt er ook een fles wijn bij de bestellig gevoegd, en die is helemaal gratis!

4. De Pizzabakkers

Pizza is always a good idea! De Pizzabakkers, in het centrum van Zwolle, staan nog steeds voor je klaar zodat jij kunt genieten van één van je favoriete gerechten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is uitzoeken welke pizza jij wilt eten.

5. Dogtails

Hotdogliefhebbers opgelet! Bij dogtails kun je terecht voor bijzondere hotdogos (ook vegetarische) met wafelfrietjes en zelf gemaakte bacon mayonaise! Hoewel het restaurant zelf haar deuren heeft gesloten, blijft de keuken open en kun je hier afhalen of je cheatmeal laten bezorgen door Uber eats. 

Heb je geen zin in deze Zwolse gerechten, maar wil je toch iets bestellen? Kijk dan hier voor een groter overzicht! 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.