Nagellak review: Seven wonders of OPI

Nagellak review: Seven wonders of OPI

Nagellak, meestal ben ik te lui om mijn nagels te lakken of té ongeduldig wanneer ik het wel doe. Dan ga ik na vijf minuten door het huis wandelen en heb ik binnen no time allemaal barstjes in de nagellak of laat ik een kleurtje achter op mijn meubels. Gelukkig gaat het de laatste tijd wel iets beter en heb ik sinds kort een favoriet nagellak merk: OPI. 

OPI stond al lange tijd op het lijstje met merken die ik echt een keer wilde proberen. Toch kwam het er steeds niet van omdat de nagellak behoorlijk aan de prijs is. Afgelopen zomer was ik in Amerika en bij een outletstore verkochten ze een aantal OPI lakjes voor $4 per stuk, toen kon ik het gewoon niet laten. De kleur die mij het meeste aansprak is Seven wonders of OPI en die verdween dan ook in mijn winkelmandje (samen met een boel kledingstukken.) Later kocht ik bij Walmart de OPI basecoat en topcoat omdat ik die sowieso nodig had en aangezien het merk aan de andere kant van de oceaan een stuk goedkoper is, greep ik mijn kans.

Seven wonders of OPI

De kleur Seven wonders of OPI is onderdeel van de najaarscollectie of OPI uit het jaar 2018. In dat jaar werd de collectie geïnspireerd op het kleurrijke Peru. De nagellak die nog steeds op mijn wishlist staat Machu Peach-u komt ook uit deze collectie.
Seven wonders of OPI is een licht paarse kleur die ik vooral bij het voorjaar vind passen. In de winter draag ik liever donkere kleuren nagellak en in de zomer wordt het allemaal wat vrolijker. Vooral bij een lichte of witte outfit vind ik deze kleur nagellak echt super mooi staan. En op dit moment is dit wat mij betreft echt een go-to kleurtje.

Kwaliteit

Mijn nagellak collectie bestaat inmiddels uit verschillende merken. OPI is momenteel mijn absolute favoriet voor verschillende redenen. Ten eerste omdat het kwastje waarmee je de nagellak aanbrengt erg fijn is. Ik vind het soms nog best lastig om niet te veel nagellak op de rest van mijn vingers te smeren en bij dit flesje lijkt het gewoon een stuk makkelijker te gaan. Daarnaast is het vrij gemakkelijk om geen rare strepen of bobbels te creëren.
Ten tweede blijft de nagellak een stuk langer zitten dan de andere nagellak merken die ik gebruik. Meestal moet ik na een dag of twee mijn nagels opnieuw lakken, maar bij OPI blijft het een dag of vijf zitten. Voor iemand die geen zin heeft om dagelijks nagels te lakken is dat erg praktisch.
Het enige nadeel van dit merk vind ik dat de flesjes nagellak behoorlijk duur zijn. Bij een parfumerie ben je al gauw €15 kwijt,en dat vind ik behoorlijk veel. Dus een hele grote collectie OPI lakjes zit er voor mij niet in, simpelweg omdat het té prijzig is.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.