OOTD Tommy Hilfiger witte sneakers

Witte Tommy Hilfiger sneakers

”Fransen hebben een hekel aan Amerikanen, want ze dragen witte sneakers.” Deze quote las ik ooit in een boek over een Amerikaanse tiener die voor een jaar in Parijs ging wonen. Op één of andere manier is die blijven hangen en kijk ik regelmatig of de Parijzenaar zelf geen witte sneakers draagt. Dat doen ze wel! Want ook hier in Frankrijk zijn witte sneakers al een tijdje in de mode. Zelf loop ik sinds een jaar of vijf regelmatig op witte sneakers en inmiddels bestaat mijn collectie uit vier paar. Vandaag deel ik mijn huidige favoriet: witte Tommy Hilfiger sneakers.

Vorige zomer was ik samen met met mijn vriend in Amerika. We bezochten Chicago, Minneapolis en mijn familie in South Dakota. In Minneapolis wilden we, uiteraard, naar de Mall of Amerika. De grootste mall van de Verenigde Staten. We hebben heel wat nieuwe items gekocht en zo ook mijn favoriete paar sneakers.
Eén van mijn shopdoelen was het vinden van een paar nieuwe sneakers en die vond ik! Een paar witte Tommy Hilfiger sneakers die precies zijn wat ik zocht. Ze lopen lekker, zien er mooi uit en zijn ook nog eens redelijk uniek. Tot nu toe heb ik nog niemand gezien met hetzelfde paar schoenen. En nog een bonus: ze waren in de aanbieding en kosten slechts $30.

Witte Tommy Hilfiger sneakers

De sneakers zijn gemaakt van wit, soepel leer. Aan de zijkanten zijn allemaal kleine ‘T’s gedrukt waardoor het geen volledig gladde schoen is. Persoonlijk vind ik dat heel mooi en is dat juist wat de schoen een beetje extra geeft. Aan de buitenkant van de schoen staat vier strepen in de kleuren van het Tommy Hilfiger logo.

Witte Tommy Hilfiger sneakers

Combineren met outfits

Ik ben groot fan van witte sneaker omdat je ze zo leuk kunt combineren met verschillende outfits. Of je nou een lichte of donkere jeans draagt, de sneakers passen er altijd bij. Ook wanneer je een nette broek of een jurkje draagt, kun je die perfect combineren met je toch wat chique look, om het net wat speelser te maken. Kortom, de witte sneaker past overal bij! Als zou ik wel voorzichtig zijn als je een (bos)wandeling gaat maken. Tenslotte wil je ze graag wit houden en dan zou ik de modder ontwijken.

Zelf ook een paar witte Tommy Hilfiger sneakers?

Mijn sneakers zijn vrij uniek en ik heb nog geen website gevonden waar je exact hetzelfde paar kunt vinden. Op deze pagina vind je een groot aanbod aan witte Tommy Hilfiger sneakers. Wie weet staat jouw nieuwe favoriet er wel tussen!

Meer lezen over mode? Kijk dan hier. 

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. juli 9, 2020 / 20:37

    Witte sneakers zijn altijd handig om te hebben in je schoenenkast. Ik betrap mezelf erop dat ik geen andere kleur sneakers meer koop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.