Outfit tip: gepersonaliseerde sieraden

Outfit tip: gepersonaliseerde sieraden

Hoewel ik aboluut geen ochtendmens ben, ik minstens vijf keer snooze en altijd haast heb om op tijd de deur uit te komen, doe ik (bijna) elke dag de moeite om sieraden om te doen. Meestal blijft het bij een of twee sieraden en mijn meest gedragen items zijn de ring die ik van mijn oma erfde en het kettinkje dat ik van mijn vriend kreeg. Dankzij Finaste heb ik er nu drie hele toffe items bij, die ook nog eens gepersonaliseerd zijn! Twee gegraveerde armbanden én een kettinkje met de letter J. 

Stiekem vind ik het heel erg leuk als de postbode voor de deur staat met een pakketje. Vorige week ontving ik een pakketje van Finaste met daarin drie sieraden, die ik zelf heb uitgezocht. Het leuke van de sieraden is dat ze gersonaliseerd zijn en ik denk niet dat er nog iemand anders rondloopt met een armbandje met merellisanne.nl erop (al zou dat natuurlijk wel heel leuk zijn).

Armbandje

Eerlijk is eerlijk, ik draag best weinig armbandjes omdat ik onhandig genoeg ben om overal achter te blijven haken. Ook draag ik regelmatig mijn Fitbit en dan vind ik het niet heel handig om daar nog een armbandje bij te dragen. Toch vind ik het wel heel erg mooi staan en hoop ik dat deze toffe expemlaren mij motiveren om vaker armbanden te dragen. Ik koos voor zilveren sieraden omdat ik niet zo’n grote fan ben van goud en omdat het mij beter staat. Op de website zag ik een foto van een armbanje met allemaal kleine muntjes en ik werd meteen enthousiast: die wil ik ook! Lang heb ik getwijfeld welke letters ik erop wilde hebben. Tegen mijn vriend zei ik gekscherend dat ik I love Merel erop zou zetten en dat hij die zou moeten dragen. Hij vond het een beter plan om de R en P erop te zetten, van Pien en Roos (mijn honden). Uiteindelijk ging ik voor de M en J, onze voorletters.
Op het tweede armbandje staat merellisanne.nl omdat ik het een leuke herinnering aan mijn blog vind, iets wat ik met veel plezier doe en ik ben dankbaar voor de toffe samenwerkingen die ik mag doen.

Ketting

Het derde item dat ik koos is een hartvormige ketting met de letter J erop. Ik ben gek op hartvormige ketting en ik denk dat zeker 80% van mijn gehele kettingcollectie uit hartjes bestaat. Hoewel Finaste ook genoeg andere vormen in hun assortiment heeft, koos ik ook dit keer voor een hartje. Tja, die vind ik nou eenmaal het mooist.

Wil jij zelf ook sieraden bestellen klik dan hier én gebruik mijn kortingscode: 15MEREL

*Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.