Over MerelLisanne.nl

Hoi,

Welkom op mijn persoonlijke lifestyle blog. Dit is mijn plekje op het internet waar ik mijn ervaringen kan delen en waar ik kan schrijven over alles wat mij bezig houdt. Op dit moment woon ik voor een aantal maanden in Parijs, dus hierover kun je aardig wat artikelen verwachten.

De naam van mijn blog, Merellisanne.nl heb ik gekozen omdat dit mijn volledige naam is. Merel.nl was al bezet en merelrevet.nl is al één van mijn websites. Daar vind je mijn cv en journalistieke portfolio.

Merellisanne.nl is een persoonlijke lifestyleblog waarop ik mijn lezers een kijkje wil geven in mijn leven en handige tips wil geven. Ik ben gek op reizen en zal al mijn toekomstige reisavonturen met jullie delen. Mijn meest interessante ervaringen, maar ook de leukste hotspots en tips hoe ook jij deze reis kunt maken.
Naast reizen hou ik heel erg van eten, lezen, Netflixen, fotografie en uiteraard schrijven. Het kan maar zo zijn dat ik zo nu en dan mijn favoriete series deel, een boek review schrijf of een lekker recept plaats.
Ik heb interesse in de persoonlijke verhalen van mensen en daarom zal ik zo nu en dan ook een interview publiceren met iemand met een bijzonder verhaal.
Je kunt een nieuwe post verwachten op maandag, woensdag en vrijdag.

Alle teksten en foto’s zijn van mij tenzij het anders vermeld is bij een post.

Ik hoop dat je met veel plezier een kijkje neemt op mijn blog en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.