Over MerelLisanne.nl

Hoi,

Welkom op mijn gloednieuwe Nederlandstalige lifestyle blog. Na een aantal jaren in het Engels geblogd te hebben op www.missclumsy.com werd het tijd voor een verandering. Ondanks dat ik dagelijks Engels spreek heb ik toch het idee mij beter te kunnen uiten in het Nederlands. Het is en blijft toch mijn moedertaal.
Uiteraard blijf ik ook op Missclumsy.com bloggen want soms is schrijven in het Engels heel erg fijn.

De naam van mijn blog, Merellisanne.nl heb ik gekozen omdat dit mijn volledige naam is. Merel.nl was al bezet en merelrevet.nl is al één van mijn websites. Daar vind je mijn cv en journalistieke portfolio.

Merellisanne.nl is een persoonlijke lifestyleblog waarop ik mijn lezers een kijkje wil geven in mijn leven en handige tips wil geven. Ik ben gek op reizen en zal al mijn toekomstige reisavonturen met jullie delen. Mijn meest interessante ervaringen, maar ook de leukste hotspots en tips hoe ook jij deze reis kunt maken.
Naast reizen hou ik heel erg van eten, lezen, Netflixen, fotografie en uiteraard schrijven. Het kan maar zo zijn dat ik zo nu en dan mijn favoriete series deel, een boek review schrijf of een lekker recept plaats.
Ik heb interesse in de persoonlijke verhalen van mensen en daarom zal ik zo nu en dan ook een interview publiceren met iemand met een bijzonder verhaal.
Je kunt een nieuwe post verwachten op maandag, woensdag en vrijdag.

Alle teksten en foto’s zijn van mij tenzij het anders vermeld is bij een post.

Ik hoop dat je met veel plezier een kijkje neemt op mijn blog en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs,
Merel

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.