Afstuderen en verhuizen naar Parijs |Vlog

Afgestudeerd journalist

”Gefeliciteerd, je bent geslaagd!” Die woorden waar ik zo lang op heb gewacht, kreeg ik iets meer dan twee weken geleden te horen. Vijfentwintig uur later stapte ik in de trein naar Parijs, beginnend aan een nieuw hoofdstuk uit mijn leven. Uiteraard heb ik alles op beeld vastgelegd en die video wil ik graag met jullie delen. 

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. juli 3, 2020 / 15:37

    Parijs is drukker dan verwacht op dit moment, was het te doen zo lang in de talys met een mondkapje? En wat fijn dat je geslaagd bent! Gefeliciteerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.