Dagdromen over vakantie

Devils tower

”Oh wow het is alweer oktober!” Zei ik toch behoorlijk geschrokken tegen een klasgenootje. Inmiddels zijn we bijna twee weken verder en ik blijf me verbazen hoe snel de tijd voorbij vliegt. Over vijf dagen stap ik in de Thalys, terug naar Parijs voor een weekje herfstvakantie. Erg fijn om een paar dagen terug te gaan, maar ook gek want ik besef niet dat ik al ruim anderhalve maand in Nederland woon. Inmiddels ben ik wel weer gewend aan de Hollandse regenbuien, fietsen tegen de wind in en iedereen op straat kunnen verstaan. Ik denk nog regelmatig terug aan de acht maanden die ik in de Franse hoofdstad doorbracht én alle leuke dingen die ik gedaan heb. Tientallen fietstochtjes met Nederlandse vakantiegangers, toeristische uitjes met klasgenoten én de Amerika reis met mijn vriend!

Na jarenlang dromen over Amerika, vertrok ik in de zomer van 2013 voor tien maanden naar de Mid-West voor de échte Amerikaanse high school ervaring. Een jaar met ups en downs, maar absoluut een tijd die ik nooit ga vergeten. Ik leerde bijzondere mensen kennen, kreeg er een tweede familie bij en heb nu een Amerikaans thuis. Vanaf het moment dat ik weer naar Nederland vertrok, droomde ik ervan om ooit terug te komen met mijn future boyfriend. Inmiddels is de toekomstige vriend, mijn huidige vriend en na drie jaar samen is hij mee geweest naar Watertown, South Dakota.
We zijn ruim twee weken in Amerika geweest en bezochten vier verschillende staten. De reis begon met twee dagen Chicago, we vlogen  vervolgens naar Minneapolis (Minnesota) en vanaf daar reden we met mijn familie naar Watertown. Een paar dagen thuis en gevolgd door een mini vakantie, tijdens onze vakantie, naar the Black Hills. Het mooiste gedeelte van South Dakota én het thuis van Mount Rushmore (je weet wel, die presidents gezichten op een rots).

Eén van de hoogtepunten van onze reis was een bezoekje aan Devils Tower in Wyoming. Dit is een monoliet (een rots die ver uitsteekt boven de rest van de omgeving) van 386 meter hoog. Mijn vriend en ik waren onwijs onder de indruk van dit natuurwonder en genoten van de prachtige omgeving. Daarom heb ik ervoor gekozen een foto van Devils Tower af te laten drukken op Canvas, zodat ik iedere dag terug kan denken aan deze heerlijke dag.

canvas drukwerknodig.nl
canvas drukwerknodig.nl

Sowieso ben ik iemand die veel waarde hecht aan oude foto’s en video’s. Er staan ruim 100.000 kiekjes op mijn harde schijf en regelmatig kijk ik een aantal plaatjes terug. Op die manier waan ik me weer even in een andere tijd en dat is soms best fijn. Wie wil er nou niet terug naar een prachtig strand terwijl het buiten regent, of terug denken aan het echte vakantiegevoel in de Alpen, terwijl er nog een berg afwas ligt te wachten. De foto op canvas ontving ik van Drukwerknodig.nl en zij hebben een ruim assortiment aan fotoproducten. Dit keer koos ik voor een kunstwerk aan de muur, wie weet ga ik volgende keer voor een fotoboek. Want ook dat is een fijne manier om weer even terug te gaan naar alle mooie momenten die ik heb mogen meemaken.

*Dit artikel bevat een product wat ik gekregen heb.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.