Deze podcasts kan ik je echt aanraden!

Deze podcasts kan ik je echt aanraden!

Nu ik het wat drukker heb met mijn studie, heb ik ook meer behoefte aan momenten waarop ik echt even kant ontspannen. Lezen vind ik heel erg fijn, maar soms zijn mijn ogen gewoon te zwaar om ze open te houden. Sinds kort vind ik het fijn om naar podcasts te luisteren. Het liefst terwijl ik lekker op bed lig met een koptelefoon op, of wanneer ik een rondje loop met de honden. Vandaag deel ik twee podcasts die ik fijn vind om te luisteren.

Damn Honey*

Deze podcast gaat over alles waar een vrouw in deze tijd tegenaan loopt. Presentatrices Nydia en Marie-Lotte nodigen elke week een gast uit waarmee ze praten over onderwerpen die actueel zijn in de maatschappij. De dames zijn allebei feminist en zijn hier heel erg open over. Ik vind het super inspirerend en vooral ook heel erg leerzaam om deze podcast te luisteren.

Flow met Marlou*

Marlou is full time content creator en business coach. In haar podcast geeft ze interessante informatie over de onderwerpen waar zij veel kennis over heeft: personal branding, business en Instagram. Onderwerpen die ik heel interessant vind en waar ik graag meer over wil leren. De afleveringen zijn erg toegankelijk en ideaal om te luisteren als je je kennis wilt verbreden.

*Ik ben pas sinds begin 2020 podcasts aan het luisteren, dus ben nog niet up to date met alle afleveringen van deze podcasts.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.