Hallo goedkoop eten! 7 x Studentenkorting in Parijs

Hallo goedkoop eten! 7 x Studentenkorting in Parijs

Over het algemeen zijn studenten niet superrijk, dus studentenkorting is altijd welkom! Een aantal maanden geleden maakte ik een lijstje met studentenkorting in Zwolle en vandaag is Parijs aan de beurt. Aangezien de Parijzenaren eigenlijk nooit een eigen lunch meennemen naar hun werk/school lunchen ze bijna dagelijks buiten de deur. Voor studenten geldt hetzelfde en gelukkig zijn er genoeg plekken waar je met studentenkorting in Parijs een betaalbare lunch kunt halen, die ook nog eens prima smaakt.

Paul

Bij broodjeszaak Paul kun je een studentenmenu bestellen wat bestaat uit een belegd broodje, een drankje en een toetje (pain au chocolate of pain Swisse). Het studentenmenu staat niet op de menukaart, dus het is echt iets wat je moet weten en je moet er specifiek naar vragen. Bestel je een menu etudiant, dan betaal je €5,50 voor je lunch.

Lunch van Paul

Subway

Deze bekende broodjeszaak kent bijna iedereen. Of je nu een groot of klein broodje bestelt, als student ben je altijd iets goedkoper uit. Op een menu met drankje en chips/een koekje krijg je €1 korting. Niet super veel, maar hey, alle beetjes helpen!

Pomme de pain

Net als bij de bovenstaande zaken kun je bij Pomme de pain terecht voor belegde broodjes, maar ze verkopen ook soep of aardappels. Voor een studentenmenu met soep of aardappels, een drankje en een toetje betaal je €5,90. Voor een belegd broodje in plaats van de soep/aardappels, betaal je €1 extra.

Burg’heure

Als student is dit een ideale plek voor een betaalbaar dinnertje. Voor €10 krijg je een hamburger, patat en een drankje. Zelf ben ik hier meerdere keren geweest en het smaakte goed 🙂 Dus ja, deze student was heel erg blij!

Brioche Doree

Afgelopen week at ik voor het eerst bij deze broodjeszaak, op aandrader van een klasgenoot. Als student kun je hier voor €8,50 lunchen. Het menu bestaat uit een broodje, toetje en drankje naar keuze. Ik had een broodje met geitenkaas en gegrilde groente en mijn toetje was een merinque-citroen taartje, heel erg lekker en erg vullend.

McDonalds (met een Imaginer kaart)

Ik speel een klein beetje vals, want deze aanbieding geldt allen met een Imaginer kaart (Parijse ov-chipkaart voor studenten). Wanneer je bij McDonalds een menu bestelt kun je voor €1 een tweede burger besellen. Bestel je een Bigmac menu, dan kun je een tweede Bigmac voor €1 bestellen, handig als je een grote eter bent of wanneer je je bestelling wilt delen.

Pizza Pino

I am always in the mood for pizza! Bij pizza Pino krijg je als student maarliefst 30% korting op je bestelling, yippy! Chek wel even de website voor de specifieke voorwaarden want deze aanbieding is bijvoorbeeld niet geldig bij het filiaal aan de Champs Elysees.

Let op!

Heel handig natuurlijk al deze tips voor studentenkorting in Parijs, maar let er wel op dat je een geldige studentenkaart meeneemt. Zonder studentenkaart, geen korting. Eet smakelijk!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.