Mijn week 10: naar de Franse action en een bezoekje aan Versailles

Mijn week 10: naar de Franse action en een bezoekje aan Versailles

Afgelopen week was behoorlijk druk en ik heb eigenlijk helemaal geen tijd gehad om te bloggen. Gelukkig heb ik deze week meer tijd en heb ik een aantal blogposts voor jullie geschreven. Maar eerst kijk ik even terug op afgelopen week.

Maandag

Mijn vriend was jarig en dat vond ik een goede reden om het huis te versieren. Na schooltijd (ik was om 10:20 klaar) ben ik naar de Action geweest om slingers en ballonnen te halen (en een heleboel andere zooi). Ik was heel erg nieuwsgierig of de Franse Action anders is dan de Nederlandse, maar dat is totaal niet het geval. Ik had echt het idee dat ik gewoon in Nederland was.

De Franse Action
Alles wat ik kocht
Een versierde slaapkamer

Dinsdag

‘S ochtends was ik vrij van school, maar helaas zat ik van half twee tot acht uur op school. Eerst Franse les en daarna mijn laatste college international management.

Survival kit voor international management

Woensdag

Midden op de dag moest ik naar school voor een toets van het vak marketing & new technologies. Helaas ging mijn toets niet zo goed als ik had gehoopt en het is maar even afwachtnen of ik het gehald heb. Daarna ging ik met een vriendin foto’s maken en snel even wat eten. Aan het eind van de middag had ik een interview met een Italiaanse die in Parijs woont voor haar acteeropleiding.

Donderdag

Ik was lekker een dagje vrij van school en ging met een vriendin naar Versailles. We heben vooral door de tuinen gelopen en honderden foto’s gemaakt. Die avond was ik behoorlijk uitgeput van al dat lopen.

MIjn favoriete onderdeel: de dieren! |Foto: Catarina

Vrijdag

Ik moest naar school voor mijn Franse les en daarna ging ik naar Grand Palais met Mayte en Catarina om foto’s te maken. Die avond ging ik met mijn vriend uiteten omdat ik hem nog wilde trakteren voor zijn verjaardag.

Zaterdag

Helaas moest ik de hele middag naar school en had ik pas om half 6 weekend. Die avond ging ik met mijn vriend en vrienden van school de stad in. We aten bij een Vietnamees restaurant en gingen daarna naar de kroeg.

Yummy!

Zondag

Om de verjaardag van mijn vriend met zijn familie te vieren gingen we zondag uiteten (rond lunchtijd) met zijn ouders en oma’s. Bij aankomst in het restaurant bleek dat ook zijn beste vriend en zijn vrouw aanwezig waren. We hebben uitgebreid geluncht en ik heb voor het eerst in mijn leven een slak gegeten en om eerlijk te zijn vond ik het echt een heel raar idee.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. Nan. Sietsma
    maart 13, 2019 / 20:06

    Altijd gezellig je blog te lezen. Nan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.