Mijn week 7: de toerist uithangen en een gezellige avond

Mijn week 7: de toerist uithangen en een gezellige avond

Dat was alweer week 7 van het jaar 2019. Bizar hoe snel de tijd voorbij vliegt en stiekem vind ik het wel jammer want ik heb het echt heel erg naar mijn zin. Voorlopig wil ik nog niet terug naar Nederland en mijn Erasmus semester mag wel wat langer duren!

Maandag

Na mijn eerste college ben ik met vier klasgenoten de stad in gegaan. We zijn naar de Michael Jackson expositie geweest, hebben foto’s gemaakt bij de mur des je t’aime en bij verschillende restaurantjes in Montmatre gezeten.

Dinsdag

Ik was lekker een dagje vrij van school en ben even naar het winkelcentrum in de buurt geweest omdat ik een weegschaal wilde kopen.

Woensdag

Op facebookpagina voor Erasmusstudenten in Parijs heb ik een aantal weken geleden een berichtje geplaatst dat ik graag wat journalistiek studenten uit andere landen wilde leren kennen omdat ik tijdens mijn minor geen klasgenoten heb die journalistiek studeren. Ik kreeg een berichtje van iemand uit New York en afgelopen woensdag hebben we samen geluncht.

Donderdag

Helaas moest ik donderdagavond tot 8 uur naar school dus we zijn niet de deur uit gegaan voor valentijnsdag. Maar toen ik thuis kwam had mijn vriend voor mij gekookt dus dat was wel heel erg fijn 🙂

Vrijdag

Voor het eerst had ik een behoorlijk lange lesdag. Tijdens de lunchpauze van een uur, ben ik met drie klasgenoten bagels gaan eten bij Bagelstein. Die avond ging ik met mijn vriend en drie klasgenoten naar de bioscoop, waar we een Franse film keken met Engelse ondertiteling.

Zaterdag

Overdag hebben we het appartement schoongemaakt en die avond hebben we met  een aantal mensen van school afgesproken en een Duits meisje die ik ook via Facebook heb leren kennen. Met een man of 10 hebben we wat gedronken in een Ierse bar en daarna gingen we naar de Indiana café om te poolen.

Zondag

De oma van mijn vriend is bijna jarig, dus zondag middag gingen we bij haar lunchen met wat familieleden. Een uitgebreide Franse lunch! Een borrel, voorgerecht, hoofdgerecht, kaas, toetje en koffie met koekjes. Na ruim 3 uur aan tafel zat ik behoorlijk vol haha.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.