Sims 4 uitgebreid breien

Sims 4

Sims liefhebbers opgelet: EA komt met een nieuwe uitbreiding voor de Sims 4. De Sims 4 uitgebreid breien! Laat ik heel eerlijk zijn: ik ben toch wel nieuwsgierig en enthousiast. 

Vorig jaar heeft EA de sims community laten stemmen voor de komst van een nieuw accessoires pakket. Uitgebreid breien werd de winnaar en is vanaf 28 juli beschikbaar.

Sims fan

Ik kan me nog goed herinneren hoe ik voor het eerst met de Sims in aanraking kwam. Ik zat nog op de basisschool en ging met een klasgenoot mee naar huis, die voorstelde om samen de Sims te spelen. Ik was meteen enthousiast en wilde dit spel ook spelen. Mijn eerste Sims spel was voor de Playstation 2, maar die was toch anders dan het computerspel van mijn klasgenoot. Dat jaar kreeg ik de Sims 2 als Sinterklaascadeau en sindsdien heb ik heel wat uren achter de computer gezeten. Het begon met de Sims 2, gevolgd sinds de Sims 3 en ik moet bekennen dat ik de Sims 4 pas laat heb aangeschaft. Ik kocht het basisspel op 1e kerstdag 2018 (toen werd die voor €5 verkocht) en het is pas sinds een paar weken dat ik met enige regelmaat speel. Voornamelijk omdat mijn vriend het leuk vind om in zijn vrije tijd te gamen en ik dacht: laat ik de Sims 4 eens proberen.

Uitbreidingen

Op dit moment speel ik de Sims 4 met één uitbreidingspakket, Sims 4 aan het werk, en wat mods (gratis gedownloade meubels/kleding). Op dit moment ben ik aan het uitzoeken wat mijn volgende uitbreidingspakket wordt, omdat Origin weer korting heeft op de uitbreidingspakketten. 50% korting op alle uitbreidingen is behoorlijk veel. Daarom denk ik dat ik voor twee accessoires pakketten ga van €5 per stuk. En ik overweeg zeker om op 28 juli ook het nieuwe uitgebreid breien spel te kopen. Simpelweg omdat ik heel enthousiast word van de trailer en zelf in de winter ook tientallen sjaals brei. (Verder dan dat gaan mijn breiskills helaas niet.)

Speel jij weleens de Sims?

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.