Tweede werkweek en druk met afstuderen |Merelsweek 11

Tweede werkweek en druk met afstuderen |Merelsweek 11

Echt heel veel leuke/boeiende dingen heb ik deze week niet gedaan. Bezig geweest met mijn studie, twee dagen gewerkt en door alle toestanden met corona ben ik ook zo min mogelijk de deur uit gegaan. 

Maandag

De week begon maandagochtend al vroeg omdat ik om 9 uur op kantoor moest zijn. Ontbijten met een aardbeien/banaan smoothie en koffie.
Op kantoor at ik tijdens de lunchpauze yoghurt met havermout en een cup a soup.

Dinsdag

Ook dinsdag werkte ik de hele dag op kantoor en om eerlijk te zijn was ik erg blij om aan het einde van de dag weer thuis te komen.
Als avondeten at ik courgetti met tomatensaus. Boordevol verse groente en vegetarisch.

Woensdag

Ik werkte de hele dag vanuit huis. Bezig met mijn onderzoek en mijn afstudeerproductie. Aan het einde van de dag wilde ik toch nog even frisse lucht halen dus liep ik een rondje door de stad.

Donderdag

Ik werkte vanuit huis aan mijn onderzoek en appte veel met Julia omdat we hebben besloten aankomende week niet naar Eindhoven te gaan. ZIj wees me op de persconferentie, dus die heb ik ook maar even gekeken.
Na de persconferentie moest ik nog boodschappen doen en de inhoud van mijn boodschappenmandje leek wel een ‘paniek’ mandje. Een pak wc-papier, pasta én bonen uit blik. Maar dat waren allemaal producten die ik sowieso al nodig had!

Vrijdag

We zouden eigenlijk naar een concert van mijn neef in Zwolle en daar eten. Dat was afgelast dus besloten we in Zeewolde te eten. Het restaurant was echt heel erg leeg.

Yummy! De review van het restaurant lees je hier.

Zaterdag

Mijn ouders hadden een afspraak bij de badkamerwinkel in Meppel en op de terugwweg gingen we met de hondjes wandelen in Zwolle. Best leuk om nu een keer met mijn ouders door het Engelse werk te lopen.

Zondag

Het grootste gedeelte van de dag ben ik bezig geweest met mijn blog. Artikelen schrijven voor aankomende week. Verder belde ik met mijn baas en nu het duidelijk is dat ik de komende dagen/weken niet hoef te werken, besloot ik bij mijn ouders te blijven. Dat is toch net iets fijner dan opgesloten op een kleine kamer van 20M2

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.