Bagel hotspot in Parijs

Bagel Corner Paris

Let’s talk about food babe! Want ja, ik hou gewoon heel erg van lekker eten, gezellige eettentjes en nieuwe plekken ontdekken. Sinds ik in Parijs gewoond heb, heb ik een nieuwe liefde ontmoet: de bagel! Per toeval kwam ik begin vorig jaar terecht bij Bagelstein, een bagelketen in Frankrijk. Onlangs ontdekte in een nieuwe Bagelzaak en eerlijk is eerlijk: stiekem vind ik die bagels nog lekkerder. 

Deze zomer had ik een afspraak vlakbij de Champs-Élysées en moest daarna door naar Montmartre. Twee toeristische wijken, waar het vinden van een betaalbare en smakelijke lunch een behoorlijke uitdaging is. Per toeval kwam ik langs Bagel Corner en was positief verrast. Afgelopen decemer keerde ik terug voor een overheerlijke bagel en kan het niet laten een review te schrijven.

Bagel Corner

Bagel Corner is een chain met verschillende franchise fillialen. De lunchzaak die ik bezocht bevindt zich vlakbij de Champs-Élysées, op Rue la Boétie. Ik heb slechts één filiaal bezocht en kan niet met zekerheid zeggen dat ze allemaal zo goed zijn, maar daar ga ik wel vanuit.
Het is een redelijk kleine zaak, met zitplekken voor een man of 15 en wat plekken buiten op het terras. Het merendeel van de klanten neemt dan ook hun bestelling mee om het buiten of op kantoor op te eten. Ik koos er voor om bij Bagel Corner te eten samen met Julia.

Het menu

Bij Bagel Corner kun je kiezen voor verschillende soorten bagels en salades. Kies je voor een bagel? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten brood en negen soorten beleg. Je kunt alleen een bagel/salade bestellen, maar ook een menu met een drankje en een extra. Dit kan een toetje, chips of een zoete snack zoals een koek zijn. Ik koos voor de bagel van de maand: een raclette bagel met kalkoen, raclette kaas, aardappel en sla. Mijn menu maakte ik compleet met een cola en een karamel donut, yummy!

Bagel Corner bezoeken?

Na mijn tweede bezoekje aan Bagel Corner ben ik om, hier wil ik vaker eten! De broodjes zijn ontzettend lekker, vers belegd en ook de donuts zijn de moeite waard 🙂 Het zaakje vlakbij de Champ-Élysée’s is sfeervol ingericht en het personeel is vriendelijk. Wat mij betreft een echte aanrader! Zeker wanneer je in het behoorlijk prijzige 8ste arrondisement opzoek bent naar een betaalbare en smakelijke lunch. En ook nog eens een soort van Frans, want Bagel Corner kun je tot nu toe alleen nog maar vinden in Frankrijk.
Voor meer informatie over de bagel hotspot vind je hier.

Bagel Corner Parijs
Bagels eten met Julia!
Bagel Corner Parijs
Plantjes aan de ‘muur’
Bagel Corner Parijs
Mijn bestelling!
Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.