Mijn week #1, 2018

Zeewolde

Veel van de bloggers die ik volg delen wekelijks een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week. Persoonlijk vind ik dit heel erg leuk om te lezen en daarom heb ik besloten ook wekelijk een week overzicht te delen.

MaandagMaandag was best een spannende dag omdat ik voor de vierde keer hetzelfde tentamen moest herkansen. Dit is het enige tentamen uit jaar één wat ik nog moet halen voor mijn Propedeuse. Het gaat om het vak politiek, de politieke situatie van Nederland in de twintigste eeuw en ik vind dit ontzettend moeilijk. Op één of andere manier blijft de stof gewoon niet hangen. Hoe mijn tentamen ging vind ik moeilijk te zeggen, alles wat ik nu kan doen is mijn cijfer afwachten.

Dinsdag


De dag waar ik al heel lang naar uitkeek was eindelijk aangebroken. Na ruim drie jaar in mijn studentenkamer kon ik eindelijk de huur opzeggen. Mijn kamer is prima, maar ik merk dat ik het vervelend vind om mijn keuken en badkamer te moeten delen. Ik heb de mogelijkheid om te verhuizen naar een studio waar ik alles voor mezelf heb en die kans heb ik met beide handen aangepakt. Het voelde zo goed om de huur op te zeggen en me te realiseren dat ik eind deze maand naar mijn nieuwe plekje ga.

Woensdag


Woensdag ochtend besteedde ik mijn tijd aan het inpakken van dozen. Ik ben een heel eind gekomen en denk dat ik met nog een middagje dozen inpakken klaar ben voor mijn verhuizing.
’s Middags kwam mijn moeder langs. We zijn gezellig de stad in geweest, hebben gewinkeld, lekker wat gedronken en bedachten spontaan om naar de film te gaan. We zijn naar de film Blockers geweest waar ik deze week een recensie over schrijf.
Na de film hebben we Vietnamees gegeten.

Donderdag

  


Ik ga best weinig naar mijn ouders in Zeewolde, maar deze week ben ik een aantal dagen bij ze geweest. Dit is dan ook een goede reden om iets af te spreken met vrienden uit het dorp.
Samen met een vriendin maakte ik foto’s voor mijn blog en haar Instagram account. Heel handig dat we allebei dezelfde interesse hebben zodat we elkaar kunnen helpen.
Daarna hebben we met twee anderen de hele middag spelletjes gespeeld.
’S avonds bakte ik pannenkoeken voor mijn moeder en broertje. Vroeger aten we dat regelmatig als mijn vader op zakenreis was. Nu was hij weer op pad dus gingen wij weer even terug in de tijd.

Vrijdag

Vrijdag was een behoorlijk rustige dag. Ik sliep uit, werkte aan een interview wat binnenkort online komt op yourdailylife.nl en wandelde met de honden.
In de middag bezocht ik mijn opa en oma en ’s avonds zat ik op het terras met drie vriendinnen. Vlak voor ik daar aankwam kreeg ik een mailtje van school met het cijfer van mijn politiek herkansing. Tot mijn grote verbazing heb ik het tentamen gehaald en heb ik nu mijn propedeuse gehaald. Dat moest natuurlijk gevierd worden 😊

Zaterdag

Zaterdag was niet bijzonder, ik deed boodschappen met mijn vader, keek de wedstrijd Frankrijk-Australië en pakte mijn koffer in voor de vakantie. Verder werkte ik aan mijn blog, schreef ik nieuwe artikelen en plande de artikelen voor aankomende week in.

Zondag

Over deze dag kan ik nog niks schrijven omdat ik deze post op zaterdag schreef zodat ik tijdens mijn vakantie niks aan mijn blog hoef te doen.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.