Fashion| Bruine Timberland laarzen

timberland mont chevalier chelsea

Mijn eerste paar Timberlands kreeg ik een aantal jaar geleden van mijn moeder. Sindsdien is mijn collectie Timberlands uitgebreid tot vier paar en ik kan eerlijk zeggen dat het één van mijn favoriete merken is voor (winter) schoenen. In eerste instantie dacht ik bij Timberland alleen aan de classic boots, maar inmiddels weet ik dat hun collectie veel meer is dan alleen dat. Onlangs bestelde ik mijn nieuwste paar Timberland laarzen en ik ben verliefd!

Via een Instagramadvertentie kwam ik terecht op de website van Afound, een outletwebsite van de eigenaren van H&M. Op deze website kun je veel verschillende merken kopen met hoge kortingen. De bruine Timberland laarzen trokken meteen mijn aandacht en de hoge korting van €80 zorgde ik ervoor dat ik ze in mijn (virtuele) winkelmandje gooide. De schoenen bestelde ik op zaterdag en woensdag werd mijn pakketje bedacht. (*Ik liet de schoenen bezorgen bij mijn ouders in Nederland, waar ik op dat moment was.)

De schoenen zijn gemaakt van lichtbruin, soepel leer en zijn erg comfortabel. De laarsjes zijn op enkelhoogte en passen bij verschillende outfits. Met een spijkerbroek en een tof shirt kun je ze gebruiken voor een stoere outfit, maar ook met een nette broek of een jurkje staan ze prachtig bij je outfit. Omdat de schoenen bruin zijn, draag ik ze het liefst met een spijkerbroek, al staan ze ook prima bij een paar zwarte jeans.

De Timberland laarzen zijn super comfortabel en ik ben opnieuw super enthousiast. Het is mijn vierde paar Timberland schoenen en het zou me niks verbazen als daar in de toekomst meer schoenen bijkomen 🙂 Het enige nadeel van de laarsjes: het leer is heel glad en ik ben super bang dat ik de schoenen makkelijk beschadig. Dus ja, ik moet wel heel voorzichtig zijn.
Het model van de Timberland laarzen is Mont Chevalier Chelsea in de kleur bruin. Op dit moment zijn ze uitverkocht bij Afound en ik heb geen idee of ze ooit nog terug komen. Op de website van Sarenza zijn nog een aantal paar van deze Timberland laarzen te bestellen, maar dan in het zwart. (Ik ben niet bekend met deze website, maar wilde toch een link met jullie delen naar de laarzen. Op de Timberland website zijn ze uitverkocht.)

Wil je meer fashion artikelen lezen? Kijk dan op deze pagina.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.