Merels week 2 2020

Merels week 2 2020

De eerste ‘echte’ week van 2020 zit er alweer op en het is tijd om terug te kijken!

Maandag

De eerste schooldag van 2020 begon niet zoals gepland. Mijn vriend bracht me naar de trein waar ik 20 minuten vertraging bleek te houden. In de trein zelf liep de vertraging nog hoger op en reed de trein niet verder dan ’t Harde. Uiteindelijk was ik een uur later dan gepland in Zwolle. Die dag werkte ik op school aan mijn opdrachten en ’s avonds ging ik nog even naar een yogales.

Beetje jammer dat ik niet direct naar Zwolle kan.
Werken aan onze longread (en ik was met mijn blog bezig haha)

Dinsdag

Overdag werkte ik op school aan mijn projecten, maar was zo stom geweest om mijn lunch thuis te laten liggen. Halverwege de middag ging ik naar huis om te lunchen en even te ontspannen. ’s avonds ging ik weer terug naar Windesheim voor mijn yoga les.

Gezonde lunch
Er waren nogal weinig bij mensen bij mijn yoga les

Woensdag

Woensdag werkte ik een dagje vanuit huis, al had ik behoorlijk last van mijn uitstelgedrag. Die avond ging ik gezellig eten met een vriendin.

Mijn bed was mijn bureau voor de dag
Yummy!
Cheers!

Donderdag

Nog één dagje werken op school voordat ik voor een paar dagen naar mijn ouders vertrok. Thuis werd ik opgewacht door twee blije hondjes en het werd een heerlijk avondje bankhangen.

Gezellig samen op de bank tv kijken

Vrijdag

Ik begon de dag met een rondje wandelen met de honden en had verschillende afspraken. Die middag was ik bezig met verslagen voor school en kon ik de eerste inleveren.

 

Zaterdag

Normaal gesproken wil ik in het weekend niks voor mijn studie doen, met de aankomende deadlines was dat dit weekend onmogelijk. Helaas ben ik vooral met mijn studie bezig geweest en was ik blij dat ik even met de hondjes kon lopen als afleiding.

Zondag

Hoewel ik nog het één en ander wilde doen, heb ik mezelf zondag wat tijd gegeven om rustig aan te doen. Rustig ontbijten met een boek, de honden uitlaten met mijn moeder en koekjes bakken. Soms moet je ook gewoon even wat leuke dingen doen 🙂

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.