Review: Makeup Revolution London Matte Lip Kit

Review: Makeup Revolution London Matte Lip Kit

Al enige tijd wilde ik een product van Makeup Revolution Londen proberen. Voornamelijk omdat ik al veel positieve reviews heb gelezen van dit merk, maar ook omdat de prijzen me aanpsreken. Toen ik een aantal weken geleden de lip kit tegen kwam bij het Kruidvat met nog eens 50% korting kon ik het product niet laten liggen.

Prijs: €6,99 (ik heb €3,50 betaald)

Het product:
Deze lipstick is niet alleen het eerste product van het merk wat ik uitprobeer, maar ook de aller eerste liquid lipstick die ik test. Tot nu toe gebruikte ik alleen gewonne lippenstift of heel af en toe een beetje lipgloss. Ik moet zeggen dat de liquid versie me erg goed bevalt. Het aanbrengen gaat makkelijk en het is fijn om ook een lipliner te gebruiken. De kleur is een roze nude tint de heel goed dekt. Ik hoef slechts één laagje aan te brengen en mijn lippen krijgen al een mooie kleur.
Het product droogt heel snel en al vrij snel kan ik gewoon een mok warme thee drinken zonder uberhaupt een afdruk achter te laten op mijn mok, ideaal.

Prijs/kwaliteit verhouding:
Nou is het een klein beetje valsspelen omdat ik de helft betaald heb, maar het product is het absoluut waard. Ook voor de volle pond (€6,99) had ik de lipstick gekocht omdat hij erg fijn is. De eeste paar minuten voelt hij een beetje droog aan, maar al snel verdwijnt dat gevoel. Daarnaast blijft het product echt heel erg lang zitten. Ik kon een hele dag naar kantoor en aan het einde van de dag is de kleur nog goed zichtbaar. En dat terwijl ik gewoon gegeten heb en heel veel koppen thee en koffie gedronken heb.

Conclusie:
De lipkit is erg fijn en blijft onwijs goed en lang zitten. Persoonlijk vind ik de kleur heel mooi omdat het een nude kleur is en daar ben ik groot fan van. Wil je liever een andere kleur? Dat is geen probleem, want Makeup Revolution verkoopt verschillende lipkits. Kijk voor het hier gehele kleuren aanbod.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.