10 dingen die je herkent als je onhandig bent

10 dingen die je herkent als je onhandig bent

Deze blog verscheen eerder op missclumsy.com – Mijn blog heet niet voor niets Missclumsy.com. Ik ben een van de meest onhandige personen ter wereld. Dit zijn tien dingen die andere onhandige vrouwen zullen herkennen.

1. Een gebroken telefoonscherm

Ik heb een screenprotector, maar op één of andere manier is die altijd gebroken. Ik snap gewoon niet hoe dat gebeurt. Ik heb mijn telefoon nu iets meer dan een jaar en heb mijn screenprotector meer dan vijf keer moeten vervangen. En ook nu loop ik rond met een gebroken scherm.

2. Wit dragen is een probelen

Eerlijk is eerlijk, ik hou van witte t-shirts en jurkjes, maar het gaat altijd mis. Het is alsof witte kleren simpelweg vlekken aantrekken. Ketchup, tomatensaus, rode wijn..

3. Veel gebroken botten of kneuzingen

Ik kan gelukkig zeggen dat ik maar één bot heb gebroken, mijn kleine teen. Dat gebeurde toen ik aan het dansen was tijdens mijn werk op een Franse camping. Ik heb altijd blauwe plekken en ik weer gewoon niet waar ze vandaan komen, alsof ze spontaan verschijnen.

4. Altijd alles laten vallen

Dingen zijn gewoon niet veilig in mijn handen. Ik kan me niet herinneren hoe vaak ik mijn telefoon of borstel heb laten vallen. Laten we zeggen dat het minimaal twee keer per dag gebeurt.

5. Vallen over niks

Wanneer je onhandig bent, heb je niks nodig om over te vallen, soms kan je zelfs door de lucht vallen.

6. Op hakken lopen is een uitdaging

De veiligste optie voor onhandige vrouwen is om platte schoenen te dragen. Iedere keer dat ik hakken draag, val ik over mijn eigen voeten.

7. Overal tegenaan lopen

Sommige objecten lijken magisch te verschijnen, zodat ik er tegenaan kan lopen. Zoals een bankje op de stoep, een lamp of een willekeurige prullenbak.

8. Mijn haar komt overal vast te zitten

Mijn haar zit regelmatig tussen de autodeur. het raam of mijn wasrek.

9. Je kunt niet naar een winkel zonder jezelf totaal voor gek te zetten

Op één of andere manier laat ik altijd van alles vallen in winkels. Wanneer ik een leuk shirtje van een stapel wil pakken, vallen er vijf op de grond. Met mijn handtas stoot ik vaak iets van een plank, ik loop tegen voorwerpen op of tegen personen aan.

10. Volle mokken of glazen zijn gevaarlijk

Drinken uit een vol glas of een mok is gevaarlijk, ik krijg het altijd voor elkaar om drinken te morsen op mijn kleren. Meestal drink ik water, dus dan zijn het alleen naar natte plekken. Maar wanneer het sap of alcohol is, is het geen fijne ervaring.

Herken jij deze punten? Of ervaar je andere dingen als onhandig persoon? Laat het me weten in de reacties.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.