Goedkoop lunchen in Parijs: Bagelstein

Goedkoop lunchen Parijs

Goedkoop lunchen in Parijs, dat lijkt soms best een uitdaging. Vooral in de toeristische wijken kunnen de prijzen behoorlijk hoog liggen. €6 voor een Cola op een terrasje is in sommige wijken geen uitzondering. Voor mijn blog ga ik regelmatig opzoek naar betaalbare, maar zeker ook kwalitatief goede hotspots. Vandaag één van mijn favoriete: Bagelstein. 

Goedkoop lunchen Parijs

Bagelstein

Het lunchtentje wat ik bezocht is onderdeel van een franchise, wat betekent dat je overal in Frankrijk filialen van Bagelstein kunt vinden. Alleen al in Parijs zijn er meer dan 28 ‘restaurants.’ Het filiaal waar ik was, Rue de Vaugirard 35,  is vrij klein en biedt zitplek voor ongeveer vijftien personen, de meeste mensen komen hier dan ook voor een take-out menu. Wanneer het buiten wat kouder is of regent, kies ik er soms voor om binnen te zitten. Bij mooi weer ga ik voor take-out en eet ik mijn lunch in het nabijgelegen park: Jardin du Luxembourg. Eén van de mooiste parken in de stad.

Jardin de luxembourg

Menu

Zoals de naam al verklapt, kun je bij Bagelstein bagels eten, maar ze hebben ook een uitgebreid assortiment aan zoete lekkernijen zoals cheesecake en muffins.  De bagel die ik bijna altijd kies is de Isidore met Cream Cheese, zongedroogde tomaten, mozerella, paprika en groene pesto. De ingrediënten zijn allemaal vers en ik heb genoten van een heerlijke lunch! Ik bestelde een menu wat bestond uit een bagel naar keuze, een toetje naar keuze (meestal ga ik voor de Nutella muffin of een koek) en wat te drinken voor €8,90. Wat mij betreft behoorlijk goedkoop voor een lunchen in Parijs.

Goedkoop lunchen Parijs

Aanrader?

Waarschijnlijk is het je al duidelijk, maar ik raadt je absoluut aan om een bezoekje te brengen aan één van de Bagelstein filialen. Ik ben inmiddels bij drie verschillende Bagelsteins geweest, allemaal lekker, maar mijn favoriet blijft de Bagelstein op Rue de Vaugirard. Volgens mij is het daar allemaal net wat smakelijker.

Wil jij ook naar goedkoop lunchen in Parijs bij Bagelstein?

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van dit artikel en wil je ook een bezoekje brengen aan Bagelstein? Neem dan een kijkje op de website voor een overzicht van de locaties (en de menukaart). En vergeet mij niet een berichtje te sturen, want ik ben héél erg benieuwd hoe je het vond!

 

Goedkoop lunchen Parijs Bagelstein Parijs Goedkoop lunchen Parijs

*Dit artikel verscheen eerder op Merellisanne.nl

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.