Thuiswerken bij mijn ouders, eerste week met corona maatregelen |Merelsweek 12

Thuiswerken bij mijn ouders, eerste week met corona maatregelen |Merelsweek 12

Wanneer je mij een aantal weken geleden verteld zou hebben dat ik voor een periode bij mijn ouders in Zeewolde zou verblijven zou ik je voor gek verklaren. In december heb ik mijn kamer een makeover gegeven met als doel daar wat meer te zijn. De laatste tijd koos ik er ook vaker voor om in Zwolle te blijven. Toch heb ik ervoor gekozen de komende periode in Zeewolde te blijven, dat is toch een stuk praktischer dan alleen op mijn kamer. 

Maandag

Het voelde heel gek om op een doordeweekse dag in Zeewolde te zijn en eigenlijk nergens heen te gaan. Daardoor had ik een beetje een vakantie vibe en ook het mooie weer speelde daarin een rol. Samen met mijn moeder liet ik de hondjes uit.
Ik wilde deze week een aantal gerechten uitkiezen en wat bakken, dus ging mee naar de supermarkt. Bij de Albert Heijn waren flink wat producten gehamsterd en ook de verse zuivelproducten waren behoorlijk populair.
Samen met mama ging ik naar Zwolle om wat spullen op te halen. Ik had tenslotte een koffer ingepakt om twee dagen te blijven, dus ja ik had wel schone kleren nodig. Bij de Jumbo kochten we de zuivelproducten die in Zeewolde uitverkocht waren. Toiletpapier was nergens te bekennen.

Dinsdag

Overdag was ik bezig met mijn studie en samen met Julia had ik twee focusgroep gesprekken. ‘s Middags één en ‘s avonds. ‘s Avonds kookte ik risotto.
Focusgroepgesprek 2, net voordat iedereen online kwam.

Woensdag

Het was lekker weer buiten, dus tussen het schoolwerk door ging ik een rondje hardlopen.
Alles staat weer in bloei 🙂

Donderdag

Ik besloot de hele dag in de kamer van mijn moeder te werken aan school. Het focusgesprek van dinsdag transcriberen en researchen voor mijn afstudeer productie.
‘s avonds was er opnieuw een persconferentie, dus aten we bij de tv.

Vrijdag

Ik werkte weer de hele dag aan school en als afleiding knuffelde ik met de hondjes.
Ze wilde aandacht van mijn moeder, die naast haar op de bank zat.
Ik maakte een monchoutaart, waar we het hele weekend van gegeten hebben.

Zaterdag

Ik vond dat ik echt weekend mocht vieren dus deed niet echt veel. Wandelen met de honden en lekker op de bank met een boek.
We aten zoals iedere zaterdagavond, voor de tv want dan wil mijn vader lachen om home video’s kijken. Dit keer aten we pizza en Roos wilde graag een hapje van de pizza van mijn broertje.

Zondag

De hele dag deed ik rustig aan want ik voelde me niet zo lekker. ‘s avonds kookte mijn vader Tabouleh.
Cheesecake én Boer Zoekt Vrouw. Een perfecte combinatie.
Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.