5 x hotspots in Parijs

5 hotspots in Parijs

Hotspots in Parijs, die zijn er genoeg! Het afgelopen jaar heb ik onwijs veel leuke plekjes in de stad mogen bezoeken. Elke hotspot heeft zijn eigen sfeer en er zijn plekken waar ik vaker kom. Omdat mijn blog bijna één jaar bestaat, heb ik een overzicht gemaakt met mijn vijf favoriete hotspots waar ik het afgelopen jaar over schreef. 

Boneshaker doughnuts 

Donuts bij Boneshaker Doughnuts Paris

Mijn favoriete Donuts ever!

Bagelstein

Bagel

”Heerlijke bagels in Parijs.”

Au Bureau

Interieur |Au bureau Paris

”Prima plek voor een borrel.”

Burg’heure & co

Hamburger |Burg h'eure &co

”Lekkere hamburgers met studentenkorting!”

Breakfast in America

Ontbijt Breakfast in America

”Amerikaans ontbijten in Parijs.”

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.