Met mijn ouders naar een ‘sex hotel’

Met mijn ouders naar een ‘sex hotel’

Twee weken geleden was ik met mijn ouders op vakantie in Griekenland en we kwamen terecht in een wel heel bijzonder hotel.
Na een korte rondreis over de Peloponnesos eindigden we onze Griekenlandreis met twee dagen Athene. We kwamen aan op vrijdag middag en op zondag ochtend vlogen we weer terug naar Nederland.

Bij aankomst in het hotel kwamen we in een nette lobby, maar de ruimte straalde geen warmte uit. Alles was modern ingericht, met een receptie, een bar en een grote tafel. Op dat moment had ik er nog volop vertrouwen in dat we in een normale hotelkamer terecht zouden komen. Mijn ouders sliepen op de begane grond en mijn broertje en ik op de tweede verdieping.

In de gang begon ik mij een beetje zorgen te maken. Op de grond lag zwart tapijt, de muren waren zwartgeverfd en er kwam geen natuurlijk licht naar binnen. Aan de muren hingen nep fluwelen figuren, die rood leken door de rode lamp die erop scheen. Bij het openen van de kamerdeur zakte de moed mij in mijn schoenen.
Op het smalle tweepersoonsbed lag een zwarte glitter sprei, de muur aan het voeteneind van het bed werd bedekt door een gigantische spiegel en het ergste was toch wel de gigantische spiegel aan het plafond, inclusief zwarte veren er omheen. Kortom, je kon jezelf vanuit alle richtingen bekijken.


Onze hotelkamer

Toch best verbaasd ging ik naar de kamer van mijn ouders die er een stuk beter uitzag. Zij waren verbaasd te horen wat voor een kamer Laurens en ik hadden aangetroffen. Na het zien van de kamer grapte zij dat het een seks hotel zou zijn en dat de kamers misschien wel per uur gehuurd zouden kunnen worden.

We gingen de stad in en op een dakterras bekeken we hotelreviews op internet. Die logen er overduidelijk niet om. Het hotel was daadwerkelijk een seks hotel. Eerdere onwetende hotelgasten zoals wij, klaagden over het feit dat ze nachten wakker lagen van gekreun van de buren en het meerdere malen stofzuigen midden in de nacht.
Ook zagen we foto’s van de andere kamers die er te boeken waren en ineens realiseerde ik mij dat de kamer van Laurens en mij nog best meeviel. Je kon ook kamers met roodfluwelen muren boeken of met disco ballen aan het plafond.
Op dat moment viel het kwartje en verklaarde dit de verbaasde blik van de receptionist toen wij vroegen om twee aparte bedden. Die hebben ze niet in het hotel. Ineens begrepen we waarom er geen ontbijtzaal was en het personeel niet leek te begrijpen waarom we geen ontbijt in de hotelkamer wilden. En ineens realiseerde ik mij waarom dezelfde receptionist ons delivery restaurants aanraadde toen ik vroeg waar we leuk konden eten.

De eerste nacht viel me mee, ondanks het feit dat ik niet echt kon slapen. Ik hoorde mensen praten op de gang en op straat, had last van de airco die ontzettend veel lawaai maakte en de velen auto’s die door de straat reden. Niet ideaal, maar minder erg dan verwacht.

Nacht twee viel helaas tegen. Rond een uur of twaalf werd onze rust verstoord door het gekreun van één van de dames die op dezelfde verdieping verbleef. Gevolgd door alle geluiden van een flinke vrij partij waar volgens mij meer dan twee mensen bij betrokken waren. Zelfs het luide geluid van onze airco kon er niet voor zorgen dat we geen getuigen waren van de oerkreten uit de andere kamer.

Op een gegeven moment spraken mijn ouders één van mannen die bij het hotel werkte. Hij vertelde dat het inderdaad een rendez-vous hotel is en dat het in de winter mogelijk is om kamers per uur te huren. Vooral de kamers op de eerste verdieping worden hiervoor gebruikt. Hij vertelde dat het in Griekenland heel normaal is om in de winter kamers per uur te huren.
Volgens hem zijn het zomers vooral toeristen die een bezoek brengen aan het hotel en dat er dan geen overlast is. Uit ervaring kan ik nu zeggen dat dat niet het geval is. Ik heb de halve nacht wakker gelegen door de oerkreten van mijn buurvrouw.


Hotelkamers die je kunt vinden op de eerste verdieping

Achteraf is het een mooi verhaal om te vertellen en lachen we nog regelmatig om dit bizarre hotel. Op het moment zelf was het toch iets minder leuk.

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. juli 4, 2018 / 20:59

  Wij hebben hetzelfde voorgehad in een niet-rendez-vous hotel in Lissabon eerlijk gezegd. De eerste twee nachten waren oké, maar de derde nacht werden zowel m’n broer als ik wakker door heel luid ‘SI, SIIIIIIIIIIIIIIIIIIII’ geroep. Grappigste was dat die mensen naast ons zaten aan het ontbijt, en m’n broer plots ‘Si, si siiii Senorita’ begon te zingen aan tafel. Haha!

 2. Merel
  Auteur
  juli 6, 2018 / 12:54

  Haha geniaal dat je broer begon te zingen aan tafel. Ik kan me voorstellen dat die mensen wel door de grond konden zakken haha

 3. juli 6, 2018 / 19:30

  Hahaha, oh wat grappig zeg! Dat gebeurt jullie vast geen tweede keer!

 4. juli 19, 2018 / 14:57

  Wel n komisch verhaal achteraf maar op dat moment denk je ook van ieks!!

 5. juli 20, 2018 / 12:41

  omg wat een pech hadden jullie. Ik kan me voorstellen dat dit zo’n dingetje is waar je het nog jaren later over gaat hebben en zelfs misschien wel aan je kinderen vertelt later. En dat je het gewoon hier deelt, super tof. Ik hoop dat je de volgende dag toch wel ergens anders bent gaan slapen? Want, aan slapen kom je zo niet toe natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.