Mijn week 8: Veel op pad en fietsen door Parijs

rue de cremieux

Wat was het weer een heerlijk druk weekje, waarin ik vooral heel veel leuke dingen deed. Op pad met vrienden van school, koffiedrinken met een vriendin uit Nederland en een houseparty bij ons thuis. Gelukkig maakte ik heel veel foto’s, kijk je mee?

Maandag

Maandagen zijn voor toeristische uitjes zullen we maar zeggen. Voor de derde maandag op rij ging ik met een groepje van school de stad in. Dit keer gingen we naar Village Royale omdat daar allemaal paraplu’s hingen, bezochten we het parfum museum en we maakte foto’s bij rue de cremieux.

Dinsdag

Helaas was deze dag een stuk saaier dan maandag en moest ik gewoon naar school voor mijn Franse les. Gelukkig was het een zonnige dag, dus daar werd ik erg blij van!

Woensdag

Een dag waarop ik de eerste twee en de laatste vier uur van de dag les had, met in het midden een gigantisch lange pauze. Ik ging naar huis om te lunchen en later op de middag dronk ik koffie met een vriendin uit Nederland die in Parijs was voor een concert.

Donderdag

Samen met twee vrienden van school deed ik een fietstocht door Parijs. Woensdag verschijnt er een langer artikel over deze super leuke dag.

Vrijdag

Helaas had ik zes uur les, waarvan twee uur tentamen. Gelukkig hadden we wel een uur lunchpauze en aangezien het zonnig weer was lunchte ik met Olivia in Jardin des Luxembourg. Mijn ’toetje’ was een gigantische koek!

Zaterdag

Zaterdag avond organiseerde mijn vriend en ik een huisfeestje bij ons thuis. Het was een gezellige avond en ik vond het super leuk dat iedereen aanwezig kon zijn.

Zondag

Na een drukke week deden we zondag lekker rustig aan. We sliepen uit, aten de left over snacks van de avond daarvoor (inclusief Cheesecake!) en gingen naar Boulanger om een verjaardagscadeautje voor mijn vriend te kopen. Zelf kocht ik een Fitbit die ik de komende weken ga uittesten. Binnenkort kun je een review verwachten en dan laat ik je weten of het iets voor mij is.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.