Bucket list 2019

Bucket list 2019

Hallo 2019! Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig nieuw jaar en hoop dat het nieuwe jaar kansen biedt voor nieuwe avonturen. Een jaar waarin je veel dingen kunt doen waar je blij van wordt en tijd doorbrengen met de mensen (en dieren) van wie je houdt.

Stiekem vind ik het best wel bizar dat we nu alweer aan een nieuw jaar beginnen. Het klinkt cliché, maar voor mijn gevoel was het net 2018. Maar goed, dat jaar ligt nu voorgoed achter ons en het is tijd om vooruit te kijken. Over 13 dagen vertrek ik voor bijna acht maanden naar Parijs om daar te studeren en samen te wonen met mijn vriend. Ik heb geen idee wat ik van mijn studie kan verwachten, maar ik kijk er heel erg naar uit om voor langere tijd in de Franse hoofdstad te zijn. Verder heb ik nog geen concrete plannen voor het nieuwe jaar, maar er zijn wel een heleboel dingen die ik zou willen doen. Om al die ‘dromen’ voor het nieuwe jaar tastbaar te maken heb ik een bucket list gemaakt. 50 dingen die ik in 2019 wil doen. Een groot deel van de punten op mijn bucket list zijn Parijs gerelateerd, omdat ik daar ga wonen.

(Tijdens het jaar zal ik deze blogpost up to date houden en aangeven wanneer ik iets gedaan heb.)

Mijn bucketlist:
1. Een nieuw land bezoeken
2. Flex werken vanuit een leuk Frans cafétje
3. Brunchen in Parijs
4. Koffie drinken in een café in Montmartre
5. Een koekje halen bij Cookie Therapy (een winkel vlakbij het huis van mijn vriend en ik vind de naam zo leuk klinken)
6. Croissantjes eten met uitzicht op de Eiffeltoren
7. Zwemmen in de open lucht
8. Een freelance opdracht doen (of een samenwerking voor mijn blog)
9. Een Amerikaanse cheesecake bakken
10. Vroeg opstaan en foto’s maken op een toeristische plek in Parijs, zonder toeristen.
11. Een museum bezoeken in Parijs
12. Een Franstalige film bekijken in de bioscoop
13. Fietsen door Parijs
14. Minimaal 10 mensen interviewen voor blog posts
15. Bij een willekeurig metrostation uitstappen en die wijk verkennen

Eigenlijk vind ik het best gek dat ik bijna acht maanden in deze stad ga wonen.

16. Wijn drinken in een park in Parijs
17. Een Franstalig boek lezen
18. Een weekendje weg
19. Een Instagram feed maken waar ik trots op ben
20. Minimaal 15 boeken lezen
21. Een make-up tutorial bekijken en de look namaken (en dat het er daadwerkelijk okay uitziet)
22. Een weekvlog maken
23.  Een cadeautje voor iemand kopen, zonder reden
24. Tien nieuwe recepten proberen
25. Een muts breien (of iets anders wat geen sjaal is)
26. Minimaal 100 blogs schrijven
27. Iets nieuws uitproberen (een nieuwe ervaring)
28. Naar een feestje in Parijs
29. Picknicken voor de Eiffeltoren
30. Macarons eten

31. Een avondwandeling maken
32. Elke dag een foto maken
33. Montparnasse toren beklimmen
34. Pantheon bezoeken
35. Buiten de deur ontbijten
36. Een cocktail drinken
37. Shoppen in een boutique
38. Naar een mooie bibliotheek gaan
39. Eclair eten
40. Raclette eten

Eén van de vele prachtige bruggen in de stad

41. Alleen een toeristische plek bezoeken
42. Naar een concert/optreden
43. Disneyland Parijs
44. Een bordspel spelen (én winnen natuurlijk)
45. Manueel fotograferen
46. Naar het strand
47. Een boswandeling maken 
48. Zelf pizza maken
49. Uiteten gaan
50. Kerstfilm kijken met mijn kersttrui aan

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.