Twee jaar Merellisanne.nl

Twee jaar Merellisanne.nl

Laat ik meteen een ‘geheimpje’ opbiechten. De kop van dit artikel klopt niet helemaal, want vandaag bestaat mijn blog precies twee jaar en twee dagen. Afgelopen zondag had ik het gewoon té druk met de laatste loodjes van mijn studie, dat ik er niet bij stil heb gestaan.  Gelukkig vandaag wel en dat vond ik een goede reden voor een ‘fotoshoot’ met mama en de hondjes. Inclusief gouden ballon die vooral Roos (de blonde hond) heel interessant en tegelijk ook heel eng vond. 

Twee jaar geleden wilde ik naast mijn Engelstalige blog in het Nederlands schrijven. Inmiddels zijn we twee jaar verder en heb ik al die tijd niks gepubliceerd op missclumsy.com en schrijf ik het merendeel van mijn berichten in twee talen. Simpelweg omdat ik mijn buitenlandse vrienden en familie ook de kans wil geven om mijn blogs te lezen.
Ik heb vooral veel geschreven over mijn leven in Parijs tijdens mijn Erasmussemester in de Franse stad en alle schoolvakanties die ik daar doorbracht. Afgelopen maanden heeft mijn focus gelegen op het afronden van mijn studie. Die is nu bíjna klaar en ik hoop de komende periode weer fanatiek met mijn blog bezig te gaan. Achter de schermen oude berichten herschrijven, optimaliseren, vertalen en mijn SEO verbeteren, daar merken jullie natuurlijk weinig van. Gelukkig sta ik aan de voet van een geheel nieuw avontuur en kan ik niet wachten om dit met jullie te delen.

De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier 228 artikelen geschreven en 247 foto’s geplaatst op mijn Instagramfeed. Dat is een hele hoop, maar lang niet zoveel als ik ambiëerde. Er zijn periodes geweest waarin ik minder inspiratie had, te veel andere verantwoordelijkheden of gewoon geen zin. Want hoe leuk ik het bloggen ook vind, soms is op de bank Netflixen of een boek lezen net hetgene waar ik behoefte aan heb op dat moment.
In de toekomst hoop ik weer actiever te kunnen zijn op mijn blog en kijk er naar uit om op zeer korte termijn weer bezig te gaan met het schrijven van artikelen.

De komende dagen zal het nog eventjes stil zijn op mijn blog omdat ik druk ben met het voorbereiden van mijn eindpresentatie én mijn verhuizing volgende week. Tot die tijd moeten jullie het nog even doen met de eerder gepubliceerde artikelen. Om je een handje te helpen, publiceer ik de 10 meest gelezen artikelen van de afgelopen twee jaar.

Populair op Merellisanne.nl

10. Sabine emigreerde voor de liefde naar Colombia: ‘’Ineens had ik geen huis meer in Nederland’’

9. Hallo goedkoop eten! 7x studentenkorting in Parijs

8. 7 x Instagram waardige fotospots in Den Haag 

7. Le Piou – je kunt beter naar Picard 

6. Marina moved to Belgium for her boyfriend: ‘Life is so much calmer than in Russia’

5. Deze Nederlandse winkels vind je in Parijs 

HEMA Frankrijk

4. Te dik voor een eetstoornis 

3. Zo bespaar je geld in Parijs (als je jonger dan 26 jaar bent)

2. Voor opa

1. Met mijn ouders naar een ‘sex hotel’

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.